joi, 28 octombrie 2010

Inapoi in viitor

Dupa cum bine spunea cartea..."Timpul nu mai are rabdare". In ultimele saptamani, am schimbat si jobul, si apartamentul :)   M-am mutat in casa noua (literalmente noua), fara covoare, perdele si....FARA INTERNET. M-am simtit ca in epoca de piatra fara sa-mi verific mailul, fara sa citesc un blog.



Acum ca sunt in sfarsit back, vreau sa va povestesc despre experienta mea cu platforma "Ask an artist" de pe site-ul oficial Mac Cosmetics.
Am trimis o intrebare foarte simpla si justificata, as spune eu, si anume:
Avand in vedere ca am cearcane destul de pronuntate, folosesc mult concealer, si in timpul zilei, tinde sa sa adune in ridurile de expresie. Nelamurirea mea era daca sa folosesc un primer pentru pleoape sau unul pentru ten. Simplu si usor.
Raspunsul lor a fost si mai simplu...cred ca e auto-reply:
"For your under eye area, I suggest Fast Response Eye Cream provides maximum moisture to the delicate eye area with a silky, matte finish.
For coverage, I suggest Pro Longwear Concealer, which is a lightweight fluid formula that provides medium-full coverage with a natural-matte finish."
Toate bune si frumoase, ma asteptam sa imi recomande produsele lor...dar eu ma asteptam sa imi recomande un primer, ca doar asta am intrebat.
Gandita bine platforma, raspuns rapid....dat total ineficienta.

Atunci profit si imi intreb colegele de beauty, mult mai avizate de cele mai multe ori, ce tip de produs imi recomanda. Sunt convinsa ca e o intrebare la care multa lume ar astepta un raspuns.

Good to be back,
C.

2 comentarii:

  1. Raspunsurile nu sunt automate - ti-a raspuns ce sa folosesti pe zona de sub ochi (crema/ concealer) - probabil ca atat a inteles din intrebare. Sunt ob

    Parerea mea e ca nu ai ce cauta cu primer pentru ochi pe zona de sub ochi (primerul de ochi are cu totul alta treaba - sa fie o baza buna de aderenta pentru fard si sa intensifice culoare - aderenta ala suna aiurea, dar nu-mi vine alt cuvant acum).

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca n-a aparut prima fraza in intregime: iti ziceam ca sunt obligate sa raspunda intrebarilor intre niste limite stabilite nu stiu de cine. Am patit-o si eu mai demult: intrebam de o pensula limited edition - cum o pot folosi si ea (era o ea) imi tot spunea sa folosesc alta pensula pentru ce ma interesa pe mine. Dupa care am intrebat-o cand considera ca e bine sa aplici concealerul (inainte sau dupa fondul de ten) si am primit tot un raspuns in limitele intrebarilor standard. Totul e monitorizat si cred ca au o lista clara de raspunsuri ce trebuie date.

    RăspundețiȘtergere